top of page

Секрети вдалої весільної прогулянки

Прогулянка - це дуже важлива частина вашого весільного дня, адже як не крути, а на стіні у вас висітимуть фотографії саме з неї і хвалитись своїм друзям (знайомим) ви будете саме нею. Як правильно підготуватися до весільної прогулянки, чим зайняти гостей і скільки часу виділити... про це ми і поговоримо в цій статті. Оптимальний час початку прогулянки – після зборів нареченого та нареченої. Вранці (ввечері) сонце набагато красивіше і м'якше ніж вдень, тому найчастіше фотографи проводять фотосесії саме в цей час. Якщо фотосесію провести перед весільною церемонією, не потрібно буде думати, чим зайняти гостей. Але найчастіше пари поспішають до РАГСу і доводиться робити прогулянку після церемонії і тут постає питання, що робити гостям між РАГСом та кафе?! Я завжди раджу своїм парам приділити спочатку час гостям, пофотографуватись з усіма і лише потім виїхати на пару годин самим на наступну локацію. У цей час гостям можна запропонувати, наприклад,

"кенді бар", легкий фуршет або найняти їм другого фотографа. Тому що якщо ви повезете за собою "автобус гостей", може статися так, що вони вас відволікатимуть від вашої зйомки і у вас буде мало індивідуальних портретів. До того ж, гостям необхідно раніше прибути в кафе вас. Там вони познайомляться з ведучим вашого заходу, до того ж прийнято, щоби пара трошки затрималася. Для прогулянки можна виділити хоч 10 хвилин хоч три години. Важливо, щоб це було по-справжньому, щоб було побачення, а не болючі сотні кадрів, стоячи в одному місці. Не забувайте про те, що якщо у вас на прогулянки є фотограф і відеограф - їм потрібно трохи більше часу. Тому, дуже важливо, щоб фотограф і оператор, вже не раз працювали в парі - це заощадить вам багато часу.

Я завжди раджу готуватися до прогулянки ще до весілля. Найняти декоратора для створення красивої фото зони, будь то арка або сервірований столик посеред лісу..і тд. Дуже важливо зробити передвесільне "лавсторі", де ви звикнете до фотографа, навчитеся вільному позування перед камерою. Знімки на прогулянки повинні бути як постановочні так і живі (імпровізовані), в русі, тому ви повинні легко почуватися перед камерою. Особливо це стосується наречених, які зазвичай далекі від фотографії. Передбачте "план Б" з фотографом, якщо погода зовсім зіпсується. Також вам потрібно домовитись з кафе, студією або іншими обраними локаціями для фотосесії заздалегідь. І на останок вам пораджу на заході сонця вибиратися на міні зйомку, адже найкрутіші кадри робляться саме на заході сонця. Ваші гості вже до цього часу настільки будуть у куражі спілкування та веселощів, що не помітять вашого невеликого відлучення, а ведучий вам у цьому допоможе. І не бійтеся зайвий раз порадитись з вашим фотографом, він вам усе підкаже. А найкраще зробити основну весільну прогулянку іншого дня, поїхавши на світанку або заході сонця зі своїм фотографом в якийсь красивий куточок країни (світу), а у весільний день провести лише невелику. (Такі подорожі-фотосесії я, до речі, роблю.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Vkontakte Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page