top of page

Весільні та індивідуальні фотосесії у неймовірних куточках України та світу


Всім своїм клієнтам на зустрічах перед весіллям, або перед індивідуальною, сімейною зйомкою, я настійно раджу фотосесії в неймовірних куточках нашої країни і не тільки, це можуть бути весільні досьомки, індивідуальні фотосесії дівчат чи хлопців, сімейні зйомки чи Lovestory🙏.

Фотографії в таких локаціях, пейзажах будуть оригінальними, рідкісними та незабутніми. Таких "карток" ви не зустрінете у своїх знайомих. Море, гори, озера з найкрасивіших куточків України та світу це незвичайно, не так як у всіх, і що найголовніше, дуже пам'ятно. Адже це не гарні кадри, а маленька подорож.

Якщо говорити про весілля, то гарні заходи сонця з легкістю і без поспіху в день весілля неможливо зробити. Весілля це більше про сім'ю, тому їхати надовго від рідні не дуже зручно, плюс зніматися в спеку година дня, не вдалий час. Та й навіщо? 😳 Якщо можна взяти свою сукню з костюмом і через кілька днів поїхати в красиву локацію (Одесу, Київ, Черкаси, Львів їх дуже багато) і зробити фотосесію в романтичному захід сонця, не поспішаючи 👍. (Катеринівка та лісопаркова обійдуть вас стороною))

Це не так багато часу у вас займе (по Україні пів дня чи день), та й гроші адекватні Звертайтесь і я вас повезу в неймовірні локації нашої країни і у вас будуть офігенні весільні або портретні фотографії, а в день весілля я зніму, те що важливо в першу чергу - це вас з вашою сім'єю, ваше свято☝️ і вдень буде достатньо годинної невеликої фотосесії і можна їхати в кафе та веселитися. на красиві фотосесії, намічені та закордонні поїздки. Давайте разом робити пам'ятні фотографії.

Избранные посты
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Vkontakte Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page